Vaš vijećnik Josip Glavaš
Nakon radnog vremena Vaš vijećnik ne spava nego svojim snažnim rukama pomaže prijateljima u lozama, i tako svojim primjerom šalje poruku sugrađanima da je zajednica najvažnija. Vas vijećnik

Još jedni izbori u kojima biramo one koje nam drugi serviraju kao izbor. To je tzv. demokracija. Netko vam kaže: “evo vam ove ljude pa birajte”. Čast nezavisnima, ukoliko su uistinu nezavisni. Koliko tu ima demokracije, ostavljamo vam na razmišljanje. 

Lokalni izbori su pred vratima, nešto više od mjesec dana. Naslikavaju se kandidati i njihovi ljudi s lista… jedan se zakačio na stupac od struje, drugi sjede po kamenjima, treći na skalinima. Svi redom obećavaju brda i doline, kao što je to i običaj u ovo “sveto” vrijeme. Kampanja predvidiva i dosadna.

Vaš vijećnik: Zbog porasta broja pekara, Imotski će se zvati Štrudlograd

Svijetla točka je “Vaš vijećnik” Josip Glavaš koji na svom facebook profilu objavljuje sjajne predizborne točke. Osvaja simpatije birača a pojavili su se i oni koji su, čini se, kopirali “Vašeg vijećnika” i htjeli malo njegove slave. No samo je jedan “Vaš vijećnik” koji nas nasmijava, uveseljava i donosi vedrinu u ovu turobnu političku situaciju u Imotskom. 

I nas je kupio svojim šarmom, a program koji objavljuje na svom profilu nas je u potpunosti uvjerio da je baš on, “Vaš vijećnik”, pravi izbor. Donosimo vam nekoliko njegovih predizbornih obećanja, a za sve ostalo, pratite njegov facebook profil OVDJE

P.S. Ekskluzivno za naš portal Vaš vijećnik je otkrio i što on, kao uzor mnogima, želi biti kad odraste. No to vam još neko vrijeme moramo držati u tajnosti, stoga nas pratite i dalje. Pratite i “Vašeg vijećnika” jer jedno je sigurno: “Vaš vijećnik” ne daje lažna obećanja!