Dan 1. srpnja 2013. u Hrvatskoj će povijesti zauvijek ostati zabilježen kao dan kada je san postao stvarnost. Naime, nakon osam godina mukotrpnih pregovora Hrvatska je postala 28. punopravna članica Europske unije i pronašla je svoje mjesto u velikoj i raznovrsnoj europskoj obitelji. Ali 1. srpnja također ima posebno značenje u povijesti Večernjeg lista jer to je datum na koji slavimo svoj rođendan, a ove godine navršili smo mlađahnih 59! Sve je to bilo povod da svojim čitateljima pripremimo nešto uistinu posebno pa ćete tako 1. srpnja na kioscima moći pronaći specijalni slavljenički paket za samo 10 kuna, ali i ograničenu posebnu ediciju slavljeničkog paketa, dostupnu na biranim lokacijama za 30 kuna.

U slavljeničkom paketu čekaju vas magazin u kojem možete pročitati sve o trnovitom putu Hrvatske prema punopravnom članstvu u EU, ali i magnet s povijesnom naslovnicom Večernjeg lista koji prikazuje uspomenu koju svi dijelimo. Za sve najvjernije čitatelje pripremili smo posebno, vrlo ograničeno izdanje Večernjeg lista. U sjajno dizajniranoj kutiji možete pronaći niz sadržaja za rođendansko slavlje: osim navedenog magazina i magneta, čeka vas i specijal Hrvati i Židovi, Večernjakova kemijska olovka i, naravno, primjerak Večernjeg lista. Limitirano izdanje Večernjeg lista možete pronaći za 30 kuna na lokacijama navedenima na dnu članka.

Proslavite s nama 1. srpnja uz veliki rođendanski paket za samo 10 kuna ili pronađite svoj primjerak specijalnog, limitiranog izdanja Večernjeg lista za samo 30 kuna na jednoj od ovih lokacija u Zagrebu:

AV. MARINA DRŽIĆA 4

PAROMLINSKA 2a

TRG BANA JELAČIĆA 15

TRG KRALJA TOMISLAVA 12

OPOROVEČKA 14

HEINZELOVA 7A

VILE VELEBITA 6

VICE VUKOVA 6

TINA UJEVIĆA 15

BRITANSKI TRG 1

ILICA 288

ILICA 251

BRAČUNOVA 2

| Autor :


IZVOR kliknite ovdje

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here