Neda Ukraden predstavila je nedavno novu pjesmu i spot u kojemu je prvi puta u svojoj karijeri za kulise koristila svoj rodni Imotski.

Nova pjesma pod nazivom “Najteže je kad se rastaje” skladba je za koju tekst potpisuje Neno Ninčević, glazbu Franjo Valentić i Neda, dok je aranžman djelo Fedora Boića i Franje Valentića. Neda će s ovom pjesmom nastupiti i na CMC festivalu, u Vodicama.

Redatelj video spota je Darijo Radusin, a upravo je on ono na što je Neda u ovoj pjesmi posebno ponosna. Sniman je prvo  u Rogaškoj Slatini, a potom u Nedinom rodnom Imotskom, koji je pun prirodnih ljepota i povijesnih znamenitosti. Imotski se često naziva hrvatskom Toscanom, a njegov nogometni stadion Gospin dolac uvršten je među deset najljepših na svijetu.

Neda je uvijek rado isticala kako je Imotski njen rodni kraj, a Hrvatska njezina domovina što je i potvrdila nedavnom izjavom za medije kako bi se uskoro mogla i preseliti u Imotsku krajinu jer joj je životna želja dio svoga života i tu provesti. Novi spot je, sudeći prema broju pregleda i komentarima, oduševio Imoćanke i Imoćane.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here