Nova velika pobjeda Junaka za čistih šest pobjeda iz šest kola uz strašnu gol razliku od 21:7. Tri gola zabio je briljantni Petar Bašić-Šiško, po jedan Andrić i Stipe Barać, a opet je uragan sinjske momčadi pokrenut u nastavku, kao i u svim ostalim utakmicama – piše Ferata.hr

Imotski – Junak 1:5 (1:1)

Imotski – Stadion Gospin Dolac.
Sudac: Luka Liković (Krvavac)
Strijelci: 1:0 Cikojević (7.), 1:1 Andrić (38.), 1:2 S. Barać (53.), 1:3 Bašić-Šiško (59.), 1:4 Bašić-Šiško (64.), 1:5 Bašić-Šiško (67.)

Imotski: Ljubičić, Grbavac, Ljubić, Jonjić (od 41. Dropuljić), Majstorović, Cikojević, Varea, Bagarić (od 70. Karoglan), Pavić, Milinović (od 62. Marinović), Kalajdžić.

Junak: Ćurković, S. Barać, Marunica (od 70. Protega), M. Barać, Katuša, Bandalo, Jandrek (od 78. Grgat), Bašić-Šiško, Andrić (od 44. Tuta), Botica, Jukić.

Već u sedmoj minuti domaćin je došao do vodstva, pogodio je Cikojević, a nešto kasnije isti igrač je u novoj opasnoj situaciji pucao pored gola, što je bilo upozorenje sinjskim igračima da ubace u brzinu više.

Izjednačenje za Sinjane stiglo je u 38. minuti, strijelac je bio Andrić glavom nakon asistencije Katuše, ali prilikom postizanja gola u duelu je zaradio posjekotinu na glavi i četiri punta, zbog čega je ubrzo morao napustiti igru.

Potpuni preokret stigao je u 53. minuti, a strijelac za 1:2 je bio Stipe Barać, na asistenciju Jandreka. Od tog trenutka NK Imotski gotovo da i nije postojao na terenu.

Potpuni psihološki pad domaćih najbolje je iskoristio Bašić Šiško koji se od 59. do 67. minute, dakle u rasponu od osam minuta, tri puta upisao u strijelce, čime je nastavio nevjerojatnu formu.

Za gol u 59. minuti asistirao mu je Stipe Barać (1:3), u 64. minuti asistenciju upisao Mateo Barać (1:4), dok je za konačnih 1:5 Bašić-Šiško maestralno “skinuo paučinu” iz samog kuta gola.

Imotski se nalazi na 13. mjestu s osvojenih 5 bodova. Iza su samo Hrvace, Zmaj i RNK Split.

Cijelu utakmicu možete pogledati ispod

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here