Vladimir Balić sve bliže Imotskom

Veliki promet u Gospinom docu. Nakon dolaska nekolicine igrača na probu, koji su trebali biti pojačanje, dvojica su ipak otpala, a to su Jurjević i Šakota. U ponedje­ljak se pojavio i Nermin Kadiš, koji bi trebao konkurirati na mjestu stopera, no hoće li zado­voljiti trenera Anela Karabega, to će se tek vidjeti. Po onome što znamo, stoper treba, no je li to ovaj igrač ili ne, odlučit će novi strateg. Istodobno je odr­žan i sastanak stručnog stožera omladinske škole, na kojem je dogovoreno da se u taj stožer kooptira dosadašnji trener pio­nira, Mario Kujundžić, koji će također voditi tu kategoriju. Imoćani treniraju svakodnevno po dva puta, u 9.30 i 18.30 sati, a svi su zdravi i spremni za nastup na Memorijalnom turniru "Ante Bruno Bušić", koji započinje u petak.

Trener Anel Karabeg sigurno će dobiti još poneko ime, kako bi se iznašlo rješenje za idealnih 11. Braća Rašići, Damir i Dani­jel, ostaju u Imotskom, što je veliko pojačanje ako se zna da igraju lijevi i desni bok. Dakle, traži se još jedan veznjak, a vratar bi po svemu sudeći mogao biti Vladimir Balić.

– Postoje kontakti i želje s obje strane no to je još daleko od konačnog dogovora. Trenutno imam privatne probleme koje želim riješiti i tek onda ću reći nešto više i konkretnije (danas mu je operiran otac, op.a.). U Imotskom sam već igrao kad se klub osnovao i mislim da bih mogao pomoći bivšem klubu u namjeri osvajanja vrha ljestvice i prvoligaškog statusa. Moje zalaganje nikada nije bilo upitno, kako u Hajduku, tako bi isto bilo i u Imotskom. Meni je klub na prvom mjestu ma kako se on zvao. Prostora za dogovor ima, no odlučio sam do 1. kolovoza ne donositi nikakve važne odluke po pitanju transfera – rekao je za Imotske novine ljubazni Vlade.

Uprava radi punom parom, kako u svlačionici tako i na terenu, jer se usporedo s održavanjem treninga odvijaju i radovi na sta­dionu u Gospinom docu te na igralištu Rašeljke u Vinjanima Gornjim, koje će biti poligon za rad mladih uzrasnih kategorija. Isto tako, postavit će se umjetna trava na južnom dijelu stadiona, što će omogućiti nesmetani tre­ning i u kišno vrijeme.

Piše: Petar Škoro i Ante Lončar
Foto: Branimir Boban

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here