Zaigrao i Robert Kovač, Anica uživala u ženskom društvu

Robert Kovač u ZmijavcimaSportska udruga Bublin u Zmijavcima još je u travnju otvorila cageball teren, prvi na području Imotske krajine. U „zmijavačkom kavezu“ do sada su zaigrali gotovo svi zaljubljenici u bilo kakav oblik nogometne igre, a znaju svratiti i poznati meštri baluna. Posljednji među njima bio je Robert Kovač koji je zaigrao s domaćim dečkima, dok se supruga Anica provodila u ženskom društvu, u hladu Vrljike s drugu stranu žičane ograde. Predsjednik „Bublina“ Ante Buljan Ziko izrazio je zadovoljstvo viđenim na terenu, naglasivši kako bivši reprezentativac još nije zaboravio igrati. Također je najavio skoru organizaciju cageball turnira.

– Budući da su u punom jeku malonogometni turniri na području cijele Imotske krajine, odlučili smo još malo sačekati. Već mi se javilo nekoliko ekipa pa vjerujem da će cageball turnir biti pun pogodak – rekao je Ziko.

Nogomet u kavezu ili cageball je varijanta maloga nogometa koju je izmislila američka kompanija NIKE u svrhu promotivne kampanje za SP u Japanu i Koreji 2002. godine. Lopta je neprestano u igri i time daje potpuno novu dimenziju nogometnoj igri. Igra se tri na tri. Narudžbe termina za teren u Zmijavcima ili pak detaljnije informacije mogu se dobiti pozivom na broj 098/315-111. (in)

{gallery}2011_07_19_robert_kovac{/gallery}

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here