usikDana 15., 16. i 17. travnja 2011., na jezeru Bundek u  Zagrebu, održava se 10. sajamska priredba “Proizvodi hrvatskog sela”. Prema broju izlagača i prema ostvarenim rezultatima “Proizvodi hrvatskog sela” su  najznačajniji seljački sajam u Hrvatskoj. To nam može potvrditi i činjenica da je na sajmu u protekle dvije godine svoje proizvode izlagalo oko dvije tisuće proizvođača, a posjetilo ga je negdje oko 70 tisuća posjetitelja. Posebno je pohvalno što su proizvođači svatili važnost ovog sajma i svake godine se rado vraćaju.
Ovogodišnji, 10. jubilarni sajam posebno je važan jer će na njemu sudjelovat i studenti kontinentalne Hrvatske. U sklopu tog istog sajma , četiri zavičajne udruge studenata u Zagrebu odlučile su udružiti i okupiti sve Dalmatince i Hercegovce na jedno mjesto. Stoga vas Zavičajne udruge:
*       Udruga studenata Imotske krajine Zagreb – USIK Zagreb
*       Udruga Duvnjaka Zagreb UDZ
*       Udruga studenata Cetinske krajine USCK
*       Livanjska zajednica Zagreb
pozivaju na zajedničku zavičajnu večer Dalmacije i Hercegovine koja počinje u petak, 16.travnja u 19:00 h ( Glavni šator), a trajat će sve dok vas noge ne izdaju  🙂
Očekuju vas promotivne cijene pića kao i domaći specijaliteti i meza , a za zabavni dio programa pobrinut će se Live Bend + Klapa + Dj. Ulaz je besplatan za sve…
Budite i Vi dio vrhunske zabave i dođite u petak podržati ovaj hvalevrijedan sajam i posjetite Glavni šator!
Dođite po svoju porciju zabave i uživajte u klapskim izvedbama, a za domaću atmosferu zadužujemo Dalmatince & Hercegovce!
Vidimo se 🙂

USIK

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here