Zlatko Komadina posjetio Imotski

foto: facebook
foto: facebook

Kandidat za predsjednika SDP-a Zlatko Komadina posjetio je jučer Imotski, gdje se sastao s članovima svoje stranke.

Na sastanku otvorenom za javnost Komadina je kazao kako se nada da će od 2. travnja, kada se održavaju izbori u SDP-u, doći do promjena u vodstvu te stranke te kako će i Imotski napokon dobiti čvrstu organizaciju, što sada nije slučaj.

Osvrnuo se Komadina i na stanje u Vladi ne propuštajući priliku da bocne HDZ: “Današnji HDZ podsjeća na malo gora vremena nego što su bila devedesetih godina. Ne mislim samo o pritisku na medije, već tajne službe, najave lustracije i ostale stvari od kojih se ne živi u Hrvatskoj. To je zapravo čudan rad ove Vlade, jer imamo tri premijera i ne zna se tko što radi. A posebna priča je sve ovo oko ministra branitelja. Pa na stotinu tisuća hrvatskih branitelja, a da ne mogu naći čovjeka koji će ih predstavljati a da nema neku mrlju.”

Za kraj Komadina se osvrnuo na predstojeće izbore u SDP-u: “Naši ljudi će 2. travnja preuzeti stvari u svoje ruke i vjerujem da će i Imotski napokon dobiti čvrstu organizaciju tako da bi od predstojećih lokalnih izbora imali jako članstvo u Gradskom vijeću Grada Imotskog”.

“Svojom pobjedom ću širom otvoriti vrata svima koji su nepravedno izbačeni iz stranke” – zaključio je Komadina. (ik)