Crkva sv. Frane ImotskiNEDJELJA – 4. nedjelja došašća (B) – Badnji dan.
Nema večernje mise u 18 sati. Za ponoćku se crkva otvara u 23 sata.
PONEDJELJAK – Rođenje Gospodinovo – Božić – svetkovina. Mise su u Imotskom u 9, 11 i 18 sati, a u Glavini Donjoj u 10 sati (nakon mise u Glavini djeca će izvesti božićni igrokaz).
UTORAK – Sv. Stjepan, prvomučenik – blagdan. Mise kao i nedjeljom. U 9 sati bit će misa za obitelji Gadžo i obitelj Todorić koji posebno slave Sv. Stjepana.
SRIJEDA – Sv. Ivan, apostol i evanđelist – blagdan. Svete mise kao i radnim danom, s tim što će u 9 sati biti misa za one koji posebno slave Sv. Ivana: Bage, Mustapići, Zdilari, Ćerluke, Sušići, Živanovići, obitelji pok. Joke i Mije Jažića, obitelj Grbavac, obitelj Marinka Kolovrata, Jure Šarića, Marka Milasa, Stanka Jaže, Ivice Matkovića i pok. Ivana Matkovića – Zoljevića.
ČETVRTAK – Nevina dječica, mučenici – blagdan.
NEDJELJA – Sveta Obitelj Isusa, Marije i Josipa – blagdan.
Ujedno je i Stara godina. U 18 sati bit će misa zahvalnica i Tebe, Boga hvalimo za proteklu godinu.
U 23 sata slavit ćemo svetu misu za doček nove godine. Pozivamo vas da se pridružite tom slavlju kojim ćemo, slaveći Boga, ući u novu godinu.

 

  • U utorak, na blagdan Sv. Stjepana, započinjemo božićni pohod i blagoslov obitelji. Raspored blagoslova nalazi se u Gradu na gori, na oglasnim pločama te na web stranici samostana i župe.
  • U četvrtak u 18:30 naš dječji zbor i mandolinski orkestar iz Imotskog održat će prigodni božićni koncert.
  • Izdali smo novi broj našega župnog lista Grad na gori, koji možete uzeti na stoliću za tisak i u župnom uredu. Cijena je 20 kn.
  • Kalendar za 2018. godinu možete nabaviti u župnom uredu.
  • Zahvaljujemo svima koji su dali svoj prilog za Caritas.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here