Stanovnike mnogih mjesta, gradova i općina Splitsko-dalmatinske županije svakodnevno muče pitanja vezana uz prometnu infrastrukturu, te neke druge županijske projekte, odnosno ulaganja sredstava u njihov kraj.

Ništa drukčije nije niti na području Imotske krajine, čiji stanovnike također zanimaju odgovori na pitanja vezana uz poboljšanje životnih uvjeta odnosno uređenje njihovog kraja. Jedno od pitanja koje zanima stanovnike Imotskog svakako je pitanje vezano uz napuštene županijske škole, objekte koji zjape prazni a mogli bi se koristiti u određene svrhe. Problema s takvim objektima svjesni su i županijski čelnici.

Iz Splitsko-dalmatinske županije smatraju kako je moguće pronaći rješenje za ovu situaciju, te ističu kako rade na tome. Osim napuštenih županijskih škola, stanovnike Imotske krajine zanima i uređenje vezano uz prometnu infrastrukturu, odnosno neka ključna prometna čvorišta na području Imotskog. Iz županije ističu kako se u prometnu infrastrukturu na području Imotske krajine ulaže dosta sredstava.

Sa stavom kako uvijek može bolje i više Splitsko-dalmatinska županija će i u budućnosti nastaviti ulagati u prometnu infrastrukturu Imotske krajine.

mreža.tv

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here